Utopia Almelo Stijlvol kantoor of kantoorruimte huren in Twente

ONDERNEMEN IN STIJL?

Utopia kent 2 type kantoren die u kunt huren. Beide kantoren hebben dezelfde stijl en design.

1. All-in

Wilt u ondernemen in stijl met All-in? Alle kantoren op de eerste etage zijn All-in. Hierbij heeft u toegang tot onze centrale presentatie- en vergaderzalen, treft u een luxe ingerichte kantine aan met vers gemalen koffie bonen, thee en heeft u een mogelijkheid om een balie te gebruiken. Uiteraard zit er een alarm installatie op de afdeling en heeft iedere kantoorruimte eigen airco en antistatische vloerbedekking.

presentatie

All-inclusive

All inclusieve (presentatiezaal, kantine, vergaderzaal etc)

2. Private Office

Wilt u ondernemen in stijl met Private Office? Hierbij heeft een luxe kantoorruimte met eigen pantry (keukenblok), voorzien van magnetron, koelkastje, airco, eigen alarm installatie en antistatische vloerbedekking. Uiteraard beschikt u over de mogelijkheid om uw huisstijl te presenteren aan de logo-wand in de hal, de etages en de logo-zuil op het terrein.

private

Private Office

Private Office met eigen keuken, koelkast en magnetron.

TE HUUR

1e etage: Kantoor 16 m2 bruto. Per 1 februari 2019 beschikbaar!

Full service concept voorzien van alarm, airco, antistatische vloerbedekking. Inclusief gebruik vergader- en presentatieruimte en sfeervolle bedrijfskantine.

VERHUURD VANAF 1 APRIL 2019
Begane grond: Kantoor 75 m2 bruto. Per 8 oktober 2018 beschikbaar!

Per 8 oktober 2018 beschikbaar! Eigen pantry, alarm, airco, anti statische vloerbedekking.

VERHUURD VANAF 1 MEI 2019

OOK ONDERNEMEN IN STIJL?

Op dit moment zijn er geen kantoorruimtes vrij
Wilt u ook ondernemen in stijl? In Utopia 1 komen regelmatig ruimtes vrij en in Utopia 2 komen nieuwe kantoorruimtes beschikbaar. Of het nu gaat om kleine ruimtes of hele etages van 550 m2. Er zijn veel mogelijkheden. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We geven u dan met plezier een rondleiding in Utopia 1.