Utopia Almelo Stijlvol kantoor of kantoorruimte huren in Twente

ONDERNEMEN IN STIJL?

Utopia kent 2 type kantoren die u kunt huren. Beide kantoren hebben dezelfde stijl en design.

1. All-in

Wilt u ondernemen in stijl met All-in? Alle kantoren op de eerste etage zijn All-in. Hierbij heeft u toegang tot onze centrale presentatie- en vergaderzalen, treft u een luxe ingerichte kantine aan met vers gemalen koffie bonen, thee en heeft u een mogelijkheid om een balie te gebruiken. Uiteraard zit er een alarm installatie op de afdeling en heeft iedere kantoorruimte eigen airco en antistatische vloerbedekking.

presentatie

All-inclusive

All inclusieve (presentatiezaal, kantine, vergaderzaal etc)

2. Private Office

Wilt u ondernemen in stijl met Private Office? Hierbij heeft een luxe kantoorruimte met eigen pantry (keukenblok), voorzien van magnetron, koelkastje, airco, eigen alarm installatie en antistatische vloerbedekking. Uiteraard beschikt u over de mogelijkheid om uw huisstijl te presenteren aan de logo-wand in de hal, de etages en de logo-zuil op het terrein.

private

Private Office

Private Office met eigen keuken, koelkast en magnetron.

TE HUUR


foto 2

Te huur 2e etage: private office

2e etage, kantoor 105 m2, bestaand uit ruimte 75 m2 plus aansluitend kantoor 30 m2 Eigen pantry, alarm, airco, anti statische vloerbedekking.

Te huur 2e etage: private office

2e etage, kantoor 38 m2 met eigen pantry, alarm, airco, antistatische vloerbedekking en key-access.

Te huur 2e etage: 2 aan elkaar geschakelde ruimtes 499,- p/m all-in

Op de tweede etage zijn twee aan elkaar geschakelde ruimtes beschikbaar. De ruimtes bevinden zich in een kantoor, gedeeld met 3 andere ondernemers. U maakt gebruik van een gezamenlijke pantry, alarminstallatie en airco.

Te huur 2e etage: Private office 76 m2 bvo

Op de tweede etage is een kantoorruimte beschikbaar van 76 m2 bvo. Het kantoor heeft een eigen pantry, alarm, airco en is voorzien van anti-statische vloerbedekking.
OOK ONDERNEMEN IN STIJL?

Wilt u ook ondernemen in stijl? Zowel in Utopia 1 als in Utopia 2 zijn nog ruimten vrij. Of het nu gaat om kleine ruimtes of hele etages van 550 m2. Er zijn veel mogelijkheden. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We geven u dan met plezier een rondleiding!

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod.